вторник, 25 март 2014 г.

Бог ми кажа дека пеколот е лажна

пророчки група, Министерството за соништата

Бог дава Неговите слуги. Бог дава заболување на непцата. Бог губење на косата. Бог дава развод. Бог предизвикува губење на работните места. Бог урнатини. Напаѓа Бог. Бог кинење и расцепен нивните лица. Бог се појавува во визии и смеа. Бог. Бог сака да лежи

1 коментар:

  1. бог влезе моето тело, како сениште тело, мојата иста големина. онлајн. мојот блог е објавен на мојот ѕид. ова е, Светиот Дух крштевање. но. кога спијам ноќе, и јас сонувам. Исус се појавува во сон. Исус ги отстранува мојата облека. Исус има анален и орален секс со мене. тоа е она што Бог сака. секс. секс со службеници. секс со мажи. Ве молиме да дојде кај Исус. тој е роговиден

    ОтговорИзтриване