неделя, 29 септември 2019 г.

Доаѓањето на Бога во моето тело е најголем настан на сите времиња!

Ова пророчко министерство, во кое биле вклучени боб хикман и Бог семоќен. Ова е последното ден министерство во кое се вклучени повеќето библиски откровенија дадени на боб хикман, од Бога, во служба на видот и сонот! Денес доаѓа зимата, а вашето време да се подготвите да се соочите со студеното време сега е на Америка. Возам камион со приколка со трактори, и се забавувам што го правам ова. Имам сексуален однос со многу мажи и жени, а тоа е со Бога во моето тело. Го гледам Господ Исус Христос во визија како вреска како жена. Ова е слика на многу атлетско тело на Боб Хикман. Тоа беше на „Ноќта на вештерките“, дека „Духот Божји“ се врати во светот. . Тоа беше на „Ноќта на вештерките“, дека „Духот Божји“ се врати во светот. Ова е денот кога телото на боб хикман го избра Бога. кога Божјиот Дух влезе во телото на Боб Хикман на Ноќта на вештерките.

Няма коментари:

Публикуване на коментар